wijgmaal.be - wijgmaal digitaal ::: wijgmaal |.be|.eu|.net|.info| ::: Wijgmaal, Leuven, Belgium
Wijgmaal - wijgmaal.be
Parochienieuws
Uitgave: 19.02.2018
afbeelding EUCHARISTIEVIERINGEN

Zaterdag 24 februari
18.00 u. Gebedsmoment

Zondag 25 februari
09.30 u. Herdenkingsmis voor Renée Vanhoutvinck en René Nys

Zaterdag 3 maart
18.00 u. Gebedsmoment

Zondag 4 maart
09.30 u. Mis voor de Parochie


FONDS PAROCHIALE WERKEN
Het rekeningnummer voor het fonds Parochiale werken: BE76 7343 2900 3595.
Vermeld bij uw milde schenking volgende vermelding: Parochiale Werken Wijgmaal

PAROCHIEBLAD
Heeft u uw parochieblad niet ontvangen? Bel naar 03/210 08 30, geef uw naam en volledig adres op en alles komt in orde.

TEKSTEN PAROCHIEBLAD
Heb jij ook nieuws van je vereniging, van je wijk, van je buren, en zou je die willen laten publiceren in het parochieblad? Graag 2 weken voor verschijnen bezorgen aan Marc Van Den Broeck: marc.van.den.broeck@telenet.be.

ZONESECRETARIAAT -RAND
Voor het bestellen van missen en binnenbrengen van documenten i.v.m. inschrijvingen vormsel, eerste communie enz. kan u beperkt terecht op dinsdagvoormiddag van 10.00u tot 11.00u. De aanvragers voor een doopsel verwijzen we naar 1 centrale persoon voor de zone Leuven aan de Dijle - Rand, namelijk mevr. Nelly Mestdagh, die de centralisatie van al de doopaanvragen doet in de geloofsgemeenschappen. Hier kan men gerust bellen op het nummer 016 44 51 32 of op nummer 0472 60 41 83.AGENDA

FEMMA - KOOK WORKSHOP
Op dinsdag 27 februari van 19:30 tot 22:30 organiseert Femma Putkapel en Wijgmaal een kookworkshop "snel en efficiënt koken". Wanneer men dagelijks moet rekening houden met de drukte om werk, gezin en vrije tijd te combineren en als daar zich dan ook nog eens bovenop een hongerige partner of kinderen aandienen, wordt het helemaal een uitdaging. Maar geen uitdaging te groot, of het wordt bij Femma aangepakt. Daarom een hartelijke uitnodiging voor hun kookworkshop met tips, tricks en suggesties om efficiënt, snel, maar ook gezond en vooral lekker eten te voorschijn te toveren! Inschrijven via femmaputkapel@gmail.com of bij Tine (0485/38 76 12) Prijs: 7 euro voor leden en 10 euro niet-leden per les, ter plaatse te betalen. Locatie is in het Ymeria gebouw (P. Bellonstraat 29 Wijgmaal).

CM INFOSESSIE
CM Wilsele - Wijgmaal i.s.m. CM-Thuiszorgcentrum organiseert op woensdag 28 februari om 19u30 een infosessie 'Partners in de thuiszorg'. Zieke en/of oudere mensen kunnen vaak niet meer alles zoals ze dit zelf zouden willen. In huis worden ze geconfronteerd met hun beperkingen. Stofzuigen, poetsen, een warme maaltijd bereiden, persoonlijke hygiëne,…vaak wordt het allemaal te veel. Velen weten niet dat er partners in de thuiszorg bestaan die hen kunnen helpen om het verblijf thuis zo lang mogelijk waar te maken. De persoon die hieromtrent meer informatie zal geven is Mieke Stas, medewerkster van de dienst Gezondheidsbevordering. Locatie is de polyvalente zaal van de Vrije school De Bosstraat (Bosstraat 32, Wilsele). Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis.

TWEEDEHANDSBEURS - DE TWIJG
De kleuter en lagere school De Twijg houdt op 9 maart 2018 tussen 15.15u en 18.30u een tweedehandsbeurs. Er zal alles verkocht worden voor kinderen: speelgoed, strips en leesboeken, kinderfietsen, kinderkleding, babyartikelen,… Zo wil de school de kinderen bewust maken van duurzaamheid! Niet vergeten dat onze Twijg een MOS school is. MOS staat voor Milieuzorg Op School en is een initiatief van de Vlaamse Overheid. MOS helpt de school een milieuvriendelijke en duurzame leer- en leefomgeving te maken, samen met de leerlingen, het schoolteam en het netwerk van de school.

CURSUS VOOR RIJBEGELEIDERS - DE LANDELIJKE GILDE
Wil jij je zoon of dochter helpen om te leren autorijden? Dan ben je sinds 1 oktober 2017 verplicht om een vormingsmoment voor begeleiders te volgen. Landelijke Gilden, KVLV, KLJ en Groene Kring bieden opleiding aan vanaf 2018, in samenwerking met VAB-Rijschool. Tijdens deze cursus van 3 uur wordt je kennis van de wegcode opgefrist, krijg je tips en tricks mee en leer je hoe je je kind best kunt coachen. Begeleiders en leerlingen zijn welkom. Enkel de begeleider wordt aangerekend. Prijs 15 euro voor leden van de Landelijke Gilden, KVLV, KLJ of Groene Kring; 20 euro voor de anderen. Data en locatie: Wijgmaal, KVLV: 27/03 (14-17h en 19-22h). Meer informatie en inschrijvingsmogelijkheid vind je terug op de landelijke website www.landelijkegilden.be of op de lokale website wijgmaal-leuven.landelijkegilden.be.
opmerking - toevoeging - probleem printvriendelijke pagina naar begin van deze pagina